Каква ще бъде зимата 2020-2021-знаци

вход през zajenata.bg
За Жената
Каква ще бъде зимата 2020-2021-знаци
54589
Каква ще бъде зимата 2020-2021-знаци

Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима.

Времето тази есен беше и остава доста приятно. Може да се предскаже от поведението на домашните животни, от облаците, но това ще бъдат само краткосрочни прогнози. Ако искате да знаете каква ще бъде предстоящата зима, можете да използвате знаците.

Какво казват метеорологичните знаци?

Първият знак, който подсказва, че зимата ще дойде късно, но много рязко, е липсата на сняг на празника Покров на Света Богородица. Казват, че ако на този ден има сняг, зимата ще бъде мека и приятна.

Есента този път е доста благоприятна и не ветровита. Това също така показва рязко охлаждане към декември или края на ноември.

Също така си струва да се изчака късното пристигане на зимата, защото септември беше топъл и относително сух. 

Същото се доказва и от факта, че през октомври дърветата дори не се сещат да хвърлят листата си. Това също показва, че през 2020 г. зимата не бърза.

Изобилието от планинска пепел говори за дълга и мразовита зима, но през 2020 г.

тя е доста малка. Това е още една добра новина за тези, които не обичат дългата и сурова зима.

Реколтата от гъби също говори много за зимата. През 2020 г. има много гъби, което показва много снежна зима.

Лятото на 2020 г. е много трудно да се нарече топло и това е аргумент в полза на благоприятната зима.

Всички индикации сочат, че зимата трябва да закъснее тази година. Omens рядко се заблуждават, така че можете да се настроите за най-доброто и да не бързате да купувате топли дрехи.

Какво казват синоптиците

Ако народните поличби не могат да бъдат наречени 100% точни, тогава можете да се обърнете към науката. Разбира се, рано е да се правят точни изводи, тъй като при анализ на промените във въздушните маси и температури често се случват неочаквани промени. Въпреки това, учените вече могат да кажат с известна степен на увереност, че зимата 2020-2021 г. не трябва да бъде тежка.

Може би ще има много валежи, но не трябва да има продължителни студове. Температурата ще се задържи в нормалните граници, особено в средната зона. Зимата най-вероятно ще приключи по-късно от миналата година. Дъждове и снегове с променливи температури ще ни досаждат до април.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft